CONFINADA A CASA

Actualizado: 6 de abr de 2020

Posar límits a l'estrès és necessari per mantenir l'equilibri de la nostra salut


La Salut és un complex equilibri que es debilita i pateix amb la desvinculació dels humans respecte a la naturalesa. Ara que portem ja més de 15 dies tancats a casa, tots desitgem poder sortir a la muntanya a passejar, això ens indica que el nostre instint ens demana continuar amb aquest vincle. Malauradament, la naturalesa ens està donant una lliçó: si no la cuidem, ella té més poder que tota la humanitat. Per tant, respectem-la fent petits gestos i estimem-la de la mateixa manera que ho fa ella. Vinculem-nos i deixem de destruir.


És el moment de fer l'exercici de parar (ara que tenim temps) i reflexionar per què està passant aquesta crisi sanitària, econòmica i social.

hombre reflexionando, ojos, mirada, preocupación
Ara toca reflexionar

La vida del planeta terra està al límit??


Em passo hores mirant per la finestra veient com els ocells volen lliurement pel cel, aquí és on veig que estem fent un mal ús de les oportunitats que tenim. Ens llevem perquè el despertador ens obliga, anem a treballar, treballem molt i molt (inclús quan estem en estat d'alarma) i després arribem a casa pensant que ens hem deixat de fer moltes coses... Com per exemple, trucar aquella persona que tant estimes, que tant penses en ella i que, per falta de temps, fa mesos que no en saps res.


Em fa molta gràcia perquè aquests dies ens truquem via videotrucada amb moltes persones amb qui normalment no contactem, i em pregunto: perquè ha de passar una desgràcia com aquesta per compartir aquests tipus de moments?


Vivim en un temps complicat per tot plegat, ja sigui pels que esteu patint el virus (molta força!!), com pels que estem patint algun tipus de conseqüència ocasionada pel coronavirus. Jo he après agrair cada dia de tot cor el que m'està ensenyant la vida perquè, el que sí que estic aprenent, és a viure amb menys i valorar que l'estat del benestar no és per sempre, ni tampoc necessari.


osito peluche enfermo. vacuna. inyección. fármacos.
Cobrim les mancances del nostre sistema inmunitari amb fàrmacs

La societat està emmalaltida: creiem que l'era tecnològica pot amb tot, i ens despreocupem de la nostra salut, que és tan important. L'ésser humà té un sistema immunitari cada vegada més deficient i ho cobrim amb fàrmacs, afavorint que els virus i els bacteris es facin megaresistents.Comença (si encara no ho has fet) a prendre consciència de les senyals que et dóna el teu cos.


Potser visc en una UTOPIA, però m'és igual; tinc la gran esperança de que aquesta crisi ens ajudarà a TOTS a fer l'exercici de lluitar pel nostre col·lectiu, que es diu humanitat, i deixar la individualitat en un raconet. QUE NO ENS PORTA ENLLOC!!!


Enfermero con mascarilla . corona virus
El col.lectiu sanitari s'arrisca cada dia per nosaltres

A vegades sento ràbia, molta! Quan recordo que vivim en una dependència constant de l'administració, on els nostres esforços queden reflectits en un.... Silenci... Ineficàcia i incompetència. On hi ha moltes persones que SI que es juguen la vida cada dia, aquestes persones que estan patint retallades, males condicions laborals i un sense fi de despropòsits.

GRÀCIES a TOTS per aquesta gran lluita!


Lluitem junts davant aquesta crisis, combatim junts contra el #COVID_19 i treballem per viure en un món millor. Tots som responsables del nostre futur!!!


#JOEMQUEDOACASA .....i TU?


Marta Fosses

Arterapeuta Culinària Macrobiótica

67 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

A CASA