Canvia els hàbits pas a pas

Perquè"està de moda"portar un estil de vida saludable...

Segurament et fas un munt de preguntes de l'estil: Com he de menjar? Quina dieta he de seguir? I moltes altres més...

A partir d'ara ja l'has començat, aquesta secció t'ajudarà a millorar el teu estil de vida de manera senzilla i divertida. Et donarem (juntament amb el meu equip d'energiaconscient) consells, receptes, reptes... i moltes coses.

Per què creus que és interessant fer petits canvis als teus hàbits saludables? Primer de tot, t'aconsello que el procés sigui lent, molt lent, i introdueixis aquests canvis a poc a poc, hem d'anar incorporant els petits detalls que, a la llarga, marcaran la diferència (ser pacient, és el principi del procés). Si tens la sensació que cuidar-te i menjar bé és massa complicat, estàs al lloc adequat! Tot això és més senzill del que sembla (ho aniràs veient cada dijous), tot és qüestió de començar...

Has sentit a parlar del pH de la sang? Doncs per començar a tenir un bon estat de salut, hem de saber si el nostre pH és alcalí o no (Àcid, és el contrari d'alcalí). La sang ha de ser més alcalina i lliure de tòxics, per tant, si incorporem bons hàbits, aquest equilibri s'aconseguirà de mica en mica. Hem de desintoxicar, depurar i no generar més residu tòxic dins el cos.

També tindrem en compte la cura emocional, mental i espiritual. No és fonamental una dieta vegana, vegetariana, macrobiòtica, paleo, crudivegana... Sinó que és interessant incorporar els hàbits que anirem parlant cada dijous. Són uns consells tan efectius, que si els vas seguint, experimentaràs beneficis immediats i et donaran l'empenta i la guia per a continuar.El consell d'avui: Iniciar la jornada tenint cura del cos i el benestar, permet continuar el dia alineat amb aquest propòsit. Cal que trobis la teva rutina matinera saludable: 1- Fer una bona neteja de boca. Segons la tradició Ayurvèdica trobem una alternativa saludable que no només ens permetrà mantenir una salut bucal correcta, sinó que a més, repercutirà en el benestar general. "Rentar la boca amb olis vegetals d'extracció en fred, especialment de sèsam o coco, permet eliminar les toxines i bacteris de cavitat bucal."

olis vegetals

QUINS PASSOS HEM DE SEGUIR? 1 culleradeta d'oli vegetal a la boca i glopejar durant 10' per començar ( si pots aguantar, fer 20'). Glopejar amb aigua seguidament. Important no empassar-te l'oli vegetal.


Per tal que els hàbits siguin molt efectius amb tots els aspectes, s'ha creat un equip de professionals on compartim tots els nostres coneixements a través de la nostra pàgina web energiaconscient.com. Subscriu-te i descobreix tots els avantatges!!


Marta Fosses

Consultora Macrobiòtica

Co-fundadora #energiaconscient

14 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo